Om oss

Målsättningen är att kunna erbjuda en högkvalitativ hemtjänst i Varbergs och Falkenbergs kommun.
Lina´s Hemtjänst & Service i Halland är ett personligt familjeföretag som finns i Varberg och vi har avtal med Varberg och Falkenbergs kommun inom kundvalet för hemtjänst.

Vi tycker att det är viktigt att du som behöver ha hjälp hemma ska känna dig trygg med din hemtjänst och slippa nya ansikten varje gång. Därför är det viktigt med personalkontinuitet och att du får en egen kontaktperson.

Antalet personer som ingår i ditt uppdrag ska vara så få som möjligt och du som kund ska alltid veta vem som kommer hem till dig, du känner igen oss med våra arbetskläder och namnbrickor.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och bekväm även om du inte behärskar det svenska språket till fullo. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle med många olika nationaliteter och därför har vi på Linas satsat på att ha flerspråkig personal.

Vår personal talar förutom svenska även engelska, finska, ryska, albanska, bulgariska, thailändska, arabiska, persiska, turkiska, spanska – tillsammans behärskar vår personal ett 15-tal olika språk.

På så sätt minskar vi risken för missförstånd och det gör dessutom relationen både enklare och trevligare när vi pratar med varandra – vare sig det är på svenska eller något annat språk.

sprak2